Wayne's coffee

Nu sitter vi på wayne's coffe och har suttit här i ca två timmar ;) vi har lite pics att visa er sen <3 puss <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3315747/images/2012/pic_191778799.jpg" class="image">

:D

Idag är första gången på länge som jag får gå ut :)
Går ut med Aila och kanske Ozzy, tänkte klickerträna och knäppa lite bilder :D
Ska kolla om Lillen vill följa med ut en stund :)
Har ni något önskemål av bilder??
// Sofia

Älskar denna låt!

Älskar verkligen den här låten! Han har en sån fruktansvärt bra röst och man börjar tänka tillbaka på alla sina fina minnen när man lyssnar på den:) Ett tips lyssna på den, därför lägger jag upp den här så ni kan göra det;)
Long time - Andreas Moe

Pics <3

Eftersom jag är sjuk och inte har något kul att blogga om så får ni lite bilder ist :)
// Sofia

Statistiken går uppåt!

Ser att det är fler och fler som tittar in på våran blogg;) Uppe i 36 unika besökare nu, fortsätt så! Vi vill få flera, så tipsa denna blogg till era kompisar, släkt osv :D Vi vill gärna göra länkbyte, så det är bara att kommentera;) Ni kan hjälpa oss att göra den här bloggen stor om ni gör detta! Såklart vi gör vårat jobb och försöker skriva så intressanta inlägg som möjligt så att alla vill läsa denna blogg;) Vi är super glada att det redan varit så många läsare, men fler kan det bli!
God natt!
Linnéa
Sommar 2011, vill att det ska bli sommar nu!!!!!!!

Sjuk...

Nu har febern gått över men istället har jag åkt på en förkylning. Någonting säger mig att det här kommer bli ett "kul" lov...
Eftersom jag är sjuk så ligger jag hemma och har därför inte så mycket att blogga om...
Men nu ska jag kolla med bror om han och hans flickvän vill spela spel :D
// Sofia

Moppe!:D

Tjenare!

Yes, rubriken stämmer bra! Jag har köpt mig en moppe:DD Jag och pappa var och kollade på två idag och vi bestämmde oss för att köpa en av de. Är riktigt, riktigt nöjd;) Det är en Peugeot Speedfight 2! Gillar den skarpt!;) Sen en väldigt fräk hjälm också;) Moppen skulle vara klar för leverans på onsdag, så snart står den här hemma hos mig:D Ni får bild på den och hjälmen sen när jag har fått hem allt.
Vi hörs!
Linnéa
Canon EOS 1000D

En fråga till er läsare!

Tjong i buljong!
Jo, jag har en fråga till er läsare. Det är så att jag älskar att jobba med musik. Själv spelar jag gitarr, sjunger och skriver lite egna låtar på fritiden. Då tänkte jag om jag skulle lägga upp en cover här på bloggen. Då letar jag upp en låt som jag gillar att sjunga och spela;) Fast det är ni som bestämmer, om ni vill så gör jag det;) Så kommentera det här inlägget om ni vill att jag ska lägga upp en cover! Vill ha minst 20 kommentarer, om det är under det så gör jag det inte. Så nu ligger det på er alla läsare;)
Vi hörs!
Linnéa
iPhone 42 white, instagram

Jofama by Kenza

Nämen tjenare alla läsare;)
Tittade runt på lite kläder på internet och hittade då de här snygga plaggen från Jofama by Kenza, blev helt kär i de direkt!


Sjukt snygga shorts!
Sjukt snygg skinnjacka!
Vad tycker ni? hiss/diss?

Vi hörs!
Linnéa

Hejar på i finalen i Melodifestivalen!

Hallå!
Tittar ni på Melodifestivalen? Det gör iallafall jag och jag har en favorit som jag tänkte dela med mig av. Han är med i finalen, så att jag hoppas verkligen, verkligen att han vinner!:D Älskar hans låt enormt mycket!
Killen jag pratar om är Ulrik, jag kommer sitta bänkad framför tvn med telefonen i högsta hugg och hålla tummarna på att han vinner och kommer till Eurovision!
Lägger upp hans låt så att ni får lyssna på den;)
Nu till er, har ni någon/några favorit/favoriter som borde vinna? Isåfall vem/vilka?




Vi hörs!
Linnéa

Hej, var du där?

Konstig rubrik, jag vet! Men när jag har varit/är sjuk så blir jag väldigt konstig efter (eller konstigare). Jag vaccinerade mig mot livmoderhalscancer i skolan i fredags, och när jag var på väg till stallet så böjade jag skaka och frysa skit mycket så jag vände och åkte hem istället. När jag kom hem  hoppade jag direkt ner i sängen med dubbla täcken. Runt tolv hade jag ca 41 graders feber... Men efter en ipren så gick den ner till 39,9. Men imorse hade jag bara pytte lite feber så mamma skulle köra ut mig till stallet så jag kunde vara med på en fotokurs, men nää, det tyckte inte bilen som inte hade något batteri kvar!!!
Så den här dan består väl också av massa sovande... Tråkigt!!
//Sofia

Angående om att det inte går att kommentera

Hallå!
Nu förstår jag varför ni inte kan kommentera vissa inlägg, de inlägg som det inte går att göra det på är de inlägg från min iPhone. För det går att kommentera när man bloggar från datan, men inte från mobilen. Fast det jag inte förstår är vaför det inte går att kommentera de som kommer från min mobil. Det borde vara något knas med appen, eller? Aja ni får hålla ut, om ni vill kommentera, kommentera då på de inlägg som går;)
Det var bara det jag skulle säga.
Vi hörs!
Linnéa
En bild på mig i veckan;)
iPhone 4s white, instagram

Varför?

Åå är så j**** lack! Har nämligen gått och blivit sjuk. Hade jätte hög feber imorse, kallsvettades och frös som bara den. Sen mådde jag ap illa och spydde en hel del. Men sen senare på eftermiddagen så slutade jag att spy, men mådde illa och hade feber. Men nu mår jag lite bättre, mår inte lika illa längre och febern har sjunkit en aning tack vare alvedon. Men imorgon skulle jag egentligen åka till Åre med ledarutbildningen, jag har sett fram emot det jätte mkt. Men bara för det så blir jag sjuk och kan då inte åka med:((((
As tråkigt, varför händer det mig??!!:(( Så fruktansvärt surt!!
Men nu ska jag sova!
God natt/Linnéa

Vår jacka från Gina tricot

Hallå!

Var i forum en stund med några tjejkompisar från klassen efter skolan idag:) vi fikade, pratade mycket och gick lite i affärer. Var väldigt trevligt!:) När vi var inne på Gina Tricot så hittade jag en super fin vår jacka, den var beige och var en riktigt fin modell. Provade den såklart, och den kändes helt rätt när jag hade på mig den!:D Den kostar 499:-Måste verkligen köpa den, den satt så bra på.
Den ser ut så här:
Vad tycker ni, hiss eller diss?:)
Vi hörs!
Linnéa

Kladdkaka

Sitter och äter kladdkaka just nu, men har tänkt på en sak.
Varför är kladdkaka kladdigt??
Ska plugga till tyska provet som vi har imorgon.... B
'
//Sofia

Älskar dig Trilano!

//Sofia

XD

:-P

Grattis på 18 års dagen Ulrik <3

Ett stort grattis önskar vi på Stockholmsfjollor.blogg.se

God natt!

God natt på er våra fina blogg läsare! Vet att klockan inte är så mycket, men är så trött så att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Somna tom i soffan för någon timme sen, haha! Så jag tror det är dags för lilla mig och sova, får vara uppe länge imorgon istället;) Hoppas ni har en bra fredagskväll!
Vi hörs imorgon!
Linnéa

Romme today!

Tjenare, tjenare!
Jo, idag har jag varit i Romme med skolan;) Det var sjuukt nice och roligt! Åkte med alla från min underbara klass och vädret var väldigt bra för den delen;) Det vara en riktigt lyckad dag! Men dagen gick tyvärr alldeles för snabbt:( Men så är det alltid när man har roligt. Kom hem där vid 8 och nu sitter jag ny duschad framför tvn, ska snart hoppa i säng. Är mega trött, kommer somna när som helst. Så det är nog dags att sluta blogga nu, men ni ska få två bilder som jag tog när jag satt i liften själv, haha!
Vi hörs!
Linnéa

friluftsdag...

idag är det friluftsdag i skolan, Linnea åker till romme och jag åker till eriksdalsbadet.
Efter drar jag nog hem eller till stallet :P
// Sofia

Följ mig!

Hallå!
Följ mig på Instagram:D @linneasjoberg96, då blir jag super glad!

V-blogg 15 feb 2012

Onsdag idag

Hallå!
Idag är det onsdag och det är den jobbigaste skoldagen i veckan..Men nu är jag i ungdomslokalen i kyrkan och tar det lungt, ledarutbildningen börjar nämligen 16:45 här, så den börjar snart;) Undra vad vi ska göra idag, något roligt borde vi göra:) När det är slut så ska jag hem och fixa till ROMME IMORGON:DD Ska dit med klassen och resten av högstadiet. Taggar som fa*! Ska bli riktigt nice att åka skidor med klassen och andra:DD Så då vet ni vad jag ska göra imorgon, det kommer inte bli den bästa uppdateringen men jag kanske slänger in nåt inlägg från mobilen när vi sitter på bussen upp;) Vi får se helt enkelt! Men nu måste jag sluta.
Vi hörs!
Linnéa

Sunday

Tjollahoppsan!
Just nu sitter jag och pluggar matte och kemi. Har nämligen matte prov imorgon, kemi prov på tisdag och en svenska inlämning som ska vara inne på tisdag också.. Man blir lite sur att det ligger så tätt inpå varandra, fast inget jag kan göra åt tyvärr! Men idag ska jag plugga för det mesta men sen ska jag följa ned Sofia och träffa en kille, får se hur det blir då! Men nu måste jag fortsätta med mitt, men ni får ha en bra söndag;)
Vi hörs!
Linnéa

Tja :)

Hejsan hoppsan :) nu sitter vi hos lillen och tittar på tv, lillen spelar gitarr och jag smsar med en kille som vi ska träffa imorgon :)) woop woop! Ska äta snart så puss puss <3

Puss <3

Har precis vaknat, tänkte gå upp och äta frukost snart. Sen ska jag nog åka och köpa massa godis till mello ikväll :P
Ska kolla med Lillen om hon vill gå ut en stund oxå :) Är på fotohumör :))
Blev ett kort inlägg nu men har inget att skriva just nu :P
//Sofia

09.10

Ska gå och lägga mig snart så jag kan sova lite extra länge, ska gå upp 07.40 så borde jag hinna till den bussen som jag har kollat upp tills imorrn.  vi börjar med musik och sen har vi so och sen efter lunch så drar vi till riksdan :P slutar runt 2 och då drar jag direkt till stallet  :)
//Sofia

Tjooooo

Här är en länk med en del av Ulriks låt som han ska vara med i mello med: http://svt.se/melodifestivalen/20120209111418/ulrik_munther_enkel_och_kanslosam
Idag har jag varit i skolan, vi hade No prov... Det kändes ganska ok, så jag tror det blir ett D eller iaf E, men vi får se :) Linnea har åkt iväg till stallet och jag sitter hemma och pluggar.... :((
Det känns lite halv trisst att statestiken är jätte låg idag och var högre förr. Det är mycket roligare att blogga när man har hög statestik och många kommentarer mm.
//Sofia

glömt lösen...

Idag var jag i skolan och sen åkte jag direkt till stallet där det hände lite saker som jag inte kommer ta upp här. Jag har inte så jätte mycket att blogga om förutom att jag och Linnea ska sätta oss ner och bestämma vilken utmaning det blir och så snart som möjligt oxå göra den :) Har glömt lösenordet på datorn så jag bloggar från mobilen :) så jag kan därför inte lägga upp en bild :( vad har ni gjort idag?? //Sofia

Konstigt..

Om ni vill kommentera mitt förra inlägg så får ni istället kommentera det här. För det har blivit något fel på det innan, det går inte kommentera det. Vet inte varför:S Men om nån av er kanske skulle veta varför så är det bara att kommentera;)

Vi hörs!
Linnéa

Onsdag den 8/2

Hallå!
Ser att ni gillade det här med utmaningar så det kommer vi fortsätta med;)
Men idag har det varit en helt vanlig skoldag, hände inget speciellt. Men sen efter skolan drog jag direkt till kyrkan för att gå på ledarutbildningen:) Det var trevligt! Sen drog jag hem och fixa lite med gymnasievalet. Men nu sitter jag här och chattar med bästa Elin och så bloggar jag;) Ska läsa lite spanska och sen hoppa i säng, har nämligen andra delen av det svenska nationella. Man ska skriva en uppsatts. Så då måste man komma i säng i tid så att man inte är trött då.
Sen nu en fråga till er underbara läsare: Vad vill ni att vi ska blogga om här på bloggen, vi vill att ni gillar det vi skriver så att ni fortsätter läsa den. Så spruta ut med förslag nu, ni får kommentera exakt allt ni vill att vi ska skriva om och vad ni gillar att läsa:D Så kom igen nu!

Vi hörs!
Linnéa

del 2 av frågestunden

Natti Natti

God natt alla läsare:) Vi hörs imorgon och då får ni ännu flera roliga inlägg att läsa;)

Natti Natti!
Linnéa

( ni får en bild på mig)

Godnatt :P

Ska sova nu men bloggar mer imorgon :P'

// Sofia

Startar utmaningar

Del 1 av frågstunden

/Linnéa och Sofia:)

Frågestund :)<33

Vi drar igång en frågestund här på bloggen så ni får chansen att lära känna oss bättre <33
// Sofia & Linnéa

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0