Bytt!

Hallå!
Nu är det så här att det här kommer bli det sista inlägget på blogg.se! För vi har nämligen bytt till nattstad nu som är sååå mycket bättre;) Men fortsätt gärna att följa våran blogg, fast på nattstad istället. Här är våran nya blogg:
www.nattstad.se/stockholmsfjollor
www.nattstad.se/stockholmsfjollor
www.nattstad.se/stockholmsfjollor
Vi hörs!
Linnéa

Gotland

Nu är jag och lillen på Gotland, kom hit igår. Men nu är det andakt så see u later ;)

Gotland!

Hallå, hallå! Linnéa här;)

Just nu är jag och Sofia på Gotland tillsammans med ledarutbildningen. Vi kom hit igår och kommer hem på förmiddagen på söndag;) Har inte så mycket mer att säga, men tänkte bara att ni kanske ville veta att vi lever iallafall!
Hoppas ni alla har det bra, vi hörs senare!

Linnéa

Agree!

Frågestunden

Ni glömer väl inte bort frågestunden?

Har bara fått in en fråga och om jag inte får in fler så avslutas frågestunden utan svar.// Sofia

Hej hopp

Just nu känner jag mig så sjukt duktig!!! Har nästan skrivit klart en inläämning och har redan skickat in en.
Det går bra nu :D
Har flite fler inlämningar att skriva, men efter det får jag se vad jag hittar på. Tror det blir en ganska slapp dag idag.
// Sofia

Right now in Forum!

Hallå!
Ja, nu så är jag i Forum tillsammans med en klasskompis. Har köpt en present till mammi som fyller år på söndag:) Tror hon kommer bli jätte nöjd med det som jag har köpt! Till mig själv har jag köpt en riktigt nice jeans jacka från Vera Moda;) Sen hittade jag ett par extremt snygga byxor där också, men väntar lite med de, men måste verkligen ha de! Men nu måste jag sluta, hörs senare;)
Linnéa

Allmänt depp... :(

Är ganska trött på allt som händer i mitt liv just nu, har sjukt mycket att göra i skolan och sen har jag börjat lyssna på depplåtar igen.... Inte nog med depplåtar, nu har jag också börjat feltolka andra låtar som jag annars har blivit glad av. Orkar verkligen inte skriva ut allt just nu...
Hoppas jag kommer på bättre tankar snart.... F*ck this deppshit!!!!
//Sofia

Teenager Post

RSS 2.0